ODSTRANJEVANJE MADEŽEV RDEČE PESE

Madeži rdeče pese spominjajo na nočno moro, sploh kadar v njej nastopa tudi bela srajca! Zdi se, kot da bi bila to kazen za uživanje zdrave solate. Izdelki Vanish Oxi Action pripomorejo k temu, da vam ni treba skrbeti zaradi madežev rdeče pese; Vanish vam jih bo pomagal odstraniti na hiter in enostaven način.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE RDEČE PESE

Če se želite znebiti madežev rdeče pese, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

rdeča-pesa 2

KAKO ODSTRANITI MADEŽE RDEČE PESE

Če se želite znebiti madežev rdeče pese, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila na embalaži Vanish. Ne upoabljajte ga na volni, svili ali koži. Ne uporabljajte ga na površinsko obdelanih ali premazanih površinah - npr. na lesu, kovini itn.

Super močna sestava je najboljša med izdelki Vanish, saj je tako močna, da določene madeže odstrani že v 30 sekundah. 

Kliknite tukaj, če želite več informacija o Vanish Goldu.

1

V 4 l tople vode (maks. 40 C) dajte 1 merico sredstva in pustite perilo v vodi. Barvno perilo: Pustite, da se vsaj 1 uro namaka. Belo perilo: Pustite, da se maksimalno 6 ur namaka.

2

V predalček pralnega stroja detergentu dodajte 1 merico (v primeru trdovratnih, posušenih madežev) / 1/2 merice (v primeru navadnih madežev) Vanish Golda.

3

Perilo operite po običajnem postopku.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV RDEČE PESE

Naš najboljši namig za odstranjevanje madežev rdeče pese je, da ukrepate zelo hitro, saj so takšni madeži zelo trdovratni in jih bo sčasoma težje odstraniti. 

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV RDEČE PESE - PRIROČNI
NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Na madež nanesite nekaj mrzle vode, nato pa popivnajte čim več ostankov. Ko kupite Vanish, upoštevajte zgornja navodila, da popolnoma odstranite madež.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže čokolade in tudi madeže sladoleda, ličil in jedilnega olja.