ODSTRANJEVANJE MADEŽEV PARADIŽNIKOVE OMAKE

Najbrž smo imeli že vsi kdaj izkušnjo z neprijetnim madežem paradižnikove omake. Italijanska hrana, mogoče špageti ali mesne kroglice, in bela srajca - klasična kombinacija, ki povzroča katastrofalne posledice! Na srečo prašek Vanish Oxi Action pomaga odstraniti madež na hiter in enostaven način.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE PARADIŽNIKOVE OMAKE

Če se želite znebiti madežev paradižnikove omake, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

Paradižnikova omaka 2

KAKO ODSTRANITI MADEŽE PARADIŽNIKOVE OMAKE

Če se želite znebiti madežev paradižnikove omake, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila na embalaži Vanish. Ne upoabljajte ga na volni, svili ali koži. Ne uporabljajte ga na površinsko obdelanih ali premazanih površinah - npr. na lesu, kovini itn.

Super močna sestava je najboljša med izdelki Vanish, saj je tako močna, da določene madeže odstrani že v 30 sekundah. 

Kliknite tukaj, če želite več informacija o Vanish Goldu.

1

V 4 l tople vode (maks. 40 C) dajte 1 merico sredstva in pustite perilo v vodi. Barvno perilo: Pustite, da se vsaj 1 uro namaka. Belo perilo: Pustite, da se maksimalno 6 ur namaka.

2

V predalček pralnega stroja detergentu dodajte 1 merico (v primeru trdovratnih, posušenih madežev) / 1/2 merice (v primeru navadnih madežev) Vanish Golda.

3

Perilo operite po običajnem postopku.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV PARADIŽNIKOVE
OMAKE

Tukaj je najboljši namig za odstranjevanje madežev paradižnikove omake: Območje z madežem takoj izperite s hladno vodo, da se madež ne vpije v blago, sicer ga bo težje odstraniti.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV PARADIŽNIKOVE OMAKE -
PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Vzemite čisto in vlažno papirnato brisačko ali krpo ter z njo popivnajte madež paradižnikove omake, da ga odstranite čim več. Če imate možnost, območje madeža izperite z mrzlo vodo. Ko kupite Vanish, upoštevajte zgornja navodila, da popolnoma odstranite madež