NASVETI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TRAVE S PREPROG

Madeže trave najpogosteje vidimo na oblačilih, vendar pa jih je mogoče zlahka prenesti na preproge iz obutve in drugih predmetov. S pršilom Vanish Carpet & Upholstery v vaši hiši, vas ti trdovratni zeleni madeži ne bodo skrbeli.

KAKO ODSTRANIMO MADEŽE TRAVE S PREPROGE?

Za odstranjevanje nerodnih travnatih madežev iz preprog priporočamo uporabo pršila Vanish Carpet & Upholstery:

Madeži trave (1)

KAKO ODSTRANIMO MADEŽE TRAVE S PREPROGE?

Za odstranjevanje nerodnih travnatih madežev iz preprog priporočamo uporabo pršila Vanish Carpet & Upholstery:

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na embalaži Vanish. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte na lakiranih ali premazanih površinah, npr. lesu, kovini ipd.

Za več nasvetov kliknite spodnje naslove

Pršilo Vanish za preproge in oblazinjeno pohištvo

Za svež madež: odstranite vse odvečno vlago, ki jo popivnajte s papirnato brisačo ali bombažno krpo, nato razpršite proizvod na madež in pustite delovati največ 5 minut. Nato ponovno popivnajte s čisto vpojno krpo. Za suh madež: izdelek razpršite, ga pustite delovati največ 5 minut, nato popivnajte s čisto, vpojno krpo.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NASVETI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TRAVE ZA
PREPROGE

Naš najboljši nasvet za odstranjevanje madežev trave je, da madež, če je mogoče, odstranite ko je svež. S čistilom Vanish se lahko lotite tudi starih madežev trave, a so ti bolj odporni kot novi, sveži madeži.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TRAVE - PRIROČNI NASVETI

Če nimate pri roki izdelka za odstranjevanje madežev Vanish ne skrbite, še vedno vam lahko ponudimo nekaj priročnih nasvetov o odstranjevanju madežev. S čistilom Vanish lahko madeže odstranjujete tudi potem, ko so posušeni.

Vzemite čisto, vlažno papirnato brisačo ali krpo in odstranite čim več odvečne vlage iz dela z madežem trave.
Ko boste imeli priložnost, kupite čistilo Vanish in sledite navodilom zgoraj, da se madeža znebite v celoti.

Drugi koristni nasveti za odstranjevanje madežev

Vanish vam lahko pomaga pri odstranjevanju madežev iz preprog, ter vam prav tako zagotovi, da imate majice brez madežev čaja in kave.

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na embalaži Vanish. Ne uporabljajte na žametu, brokatu ali svili in orientalskih preprogah.