MADEŽI RDEČEGA VINA

KAKO ODSTRANIMO MADEŽE RDEČEGA VINA S PREPROGE?

Za odstranjevanje nerodnih madežev rdečega vina iz preprog priporočamo uporabo pršila Vanish Carpet & Upholstery:

MADEŽI RDEČEGA VINA

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na embalaži Vanish. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte na lakiranih ali premazanih površinah, npr. lesu, kovini ipd.

Za več nasvetov kliknite spodnje naslove

Pršilo Vanish za preproge in oblazinjeno pohištvo

Za svež madež: odstranite vse odvečno vlago, ki jo popivnajte s papirnato brisačo ali bombažno krpo, nato razpršite proizvod na madež in pustite delovati največ 5 minut. Nato ponovno popivnajte s čisto vpojno krpo. Za suh madež: izdelek razpršite, ga pustite delovati največ 5 minut, nato popivnajte s čisto, vpojno krpo.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NASVETI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV RDEČEGA VINA ZA
PREPROGE

Naš najboljši nasvet za odstranjevanje madežev rdečega vina je, da madež, če je mogoče, odstranite ko je svež. S čistilom Vanish se lahko lotite tudi starih madežev rdečega vina, a so ti bolj odporni kot novi, sveži madeži.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV RDEČEGA VINA - PRIROČNI
NASVETI

Če nimate pri roki izdelka za odstranjevanje madežev Vanish ne skrbite, še vedno vam lahko ponudimo nekaj priročnih nasvetov o odstranjevanju madežev. S čistilom Vanish lahko madeže odstranjujete tudi potem, ko se zasušeni.

Vzemite čisto, vlažno papirnato brisačo ali krpo in osušite rdeče vino ali madež rdečega vina, dokler ne odstranite čimveč vlage.
Kakor hitro bo možno uporabite čistilo Vanish, da odstranite preostali madež.

Drugi koristni nasveti za odstranjevanje madežev

Vanish vam lahko pomaga pri odstranjevanju madežev iz preprog, ter vam prav tako zagotovi, da imate majice brez madežev rdečega vina.

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na embalaži Vanish. Ne uporabljajte na žametu, brokatu ali svili in orientalskih preprogah.