KRI

Madeže krvi pogosto opazimo šele takrat, ko so že suhi. Če imate že izkušnjo z madežem krvi na oblačilih, veste, kako težko ga je odstraniti. Ljudje pogosto mislijo, da lahko kri iz ureznin in prask ter kri iz nosa uničijo oblačila, vendar pa je vedno na voljo Vanish Oxi Action, ki pomaga odstraniti madeže krvi na enostaven način.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE KRVI

Če se želite znebiti madežev krvi, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

Kri 2

KAKO ODSTRANITI MADEŽE KRVI

Če se želite znebiti madežev krvi, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila na embalaži Vanish. Ne upoabljajte ga na volni, svili ali koži. Ne uporabljajte ga na površinsko obdelanih ali premazanih površinah - npr. na lesu, kovini itn.

Super močna sestava je najboljša med izdelki Vanish, saj je tako močna, da določene madeže odstrani že v 30 sekundah. 

Kliknite tukaj, če želite več informacija o Vanish Goldu.

1

V 4 l tople vode (maks. 40 C) dajte 1 merico sredstva in pustite perilo v vodi. Barvno perilo: Pustite, da se vsaj 1 uro namaka. Belo perilo: Pustite, da se maksimalno 6 ur namaka.

2

V predalček pralnega stroja detergentu dodajte 1 merico (v primeru trdovratnih, posušenih madežev) / 1/2 merice (v primeru navadnih madežev) Vanish Golda.

3

Perilo operite po običajnem postopku.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV KRVI

Za madeže krvi je najboljša mrzla voda, saj bo razkrojila in raztopila kri. Topla ali vroča voda bo kri dobesedno "skuhala", zato bo madež težje odstraniti.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV KRVI - PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Čim več krvi odstranite z mrzlo, čisto vodo. Vodo nanašajte z obeh strani blaga. Če je mogoče, krvi ne raznesite naokrog. Madež popivnajte z vlažnim prtičkom.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže z oblačil in iz preprog. Vanish Oxi Action pomaga odstraniti tudi madeže olja ali čaja.