ODSTRANJEVANJE MADEŽA KAVE

Ste na poti v pisarno in s kavo v roki tečete na vlak, nato pa, še preden se zaveste, kava steče skozi tisto majhno odprtino na pokrovčku in se polije po vaši srajci. Na sestanku ob 9h zjutraj ne boste naredili ravno najboljšega vtisa, a do naslednjega je mogoče s pomočjo izdelka Vanish Oxi Action težavo še rešiti.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE KAVE

Za odstranjevanje madežev kave priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

Kava (1)

KAKO ODSTRANITI MADEŽE KAVE

Za odstranjevanje madežev kave priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

1

1/4 merice praška skupaj s 3/4 merice vode (največ 40 ℃) zmešajte v pasto.

2

S hrapavim spodnjim delom merice nežno zdrgnite madež.

3

Pasto na madežu pustite 10 minut (največ).

4

Operite po običajnem postopku z vašim detergentom in dodajte še eno merico Vanisha.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

 - Naš najboljši namig za odstranjevanje madežev kave je, da ne pustite, da se madež posuši! Če se čiščenja madeža kave ne lotite takoj, ga bo kasneje težje odstraniti. Svetujemo vam, da madeža ne drgnete; tako ga boste le še bolj razmazali in bo videti še slabše. Madeža ne drgnite, temveč ga popivnajte!

 - Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže. Vzemite čisto in vlažno papirnato brisačko ali krpo ter z njo popivnajte madež čaja ali kave, da odstranite čim več tekočine. Sledite zgornjim navodilom za uporabo Vanisha.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže krvi, pripomore pa tudi k ohranjanju čistih oblačil. Vanish Oxi Action pomaga odstraniti tudi madeže čokolade ali Coca Cole.