ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI

Kadar se otroci igrajo na prostem, uživajo v plazenju po blatu - le kdo bi vedel, zakaj? Če imate Vanish, vam ni treba skrbeti zaradi madežev blata in prsti, saj vam bo pri čiščenju pomagal učinkovit odstranjevalec madežev. Za začetek sledite spodnjim navodilom.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE BLATA IN PRSTI

Če se želite znebiti trdovratnih madežev blata in prsti, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action ali tekočine Vanish Oxi Action.

Blato in prst

KAKO ODSTRANITI MADEŽE BLATA IN PRSTI

Če se želite znebiti trdovratnih madežev blata in prsti, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action ali tekočine Vanish Oxi Action.

1

VANISH OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

1

V 4 litrih tople vode (največ 40 ℃) raztopite 1 merico praška Vanish Oxi Action.

2

Barvna oblačila namakajte 1 uro (največ), bela pa do 6 ur (največ).

3

Operite po običajnem postopku z vašim detergentom in dodajte še eno merico praška Vanish Oxi Action.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI

Naš najboljši namig za odstranjevanje madežev je: ne drgnite in ne brišite madeža, ko je še vlažen, saj ga boste tako razmazali. Preden se lotite čiščenja, naj se blato posuši.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI - PRIROČNI
NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Blato naj se povsem posuši; ne poskušajte obrisati blata. Madež boste samo raznesli na večji del oblačila. Ko je blato posušeno, del z madežem poskusite stresti ali posesati, da odstranite posušene grudice blata. Nato izperite pod vodo.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže rdečega vina, pa tudi madeže krvi in jedilnega olja.