ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI

Kadar se otroci igrajo na prostem, uživajo v plazenju po blatu - le kdo bi vedel, zakaj? Če imate Vanish, vam ni treba skrbeti zaradi madežev blata in prsti, saj vam bo pri čiščenju pomagal učinkovit odstranjevalec madežev. Za začetek sledite spodnjim navodilom.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE BLATA IN PRSTI

Če se želite znebiti trdovratnih madežev blata in prsti, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action ali tekočine Vanish Oxi Action.

Blato in prst 3

KAKO ODSTRANITI MADEŽE BLATA IN PRSTI

Če se želite znebiti trdovratnih madežev blata in prsti, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action ali tekočine Vanish Oxi Action.

1

VANISH GOLD OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila na embalaži Vanish. Ne upoabljajte ga na volni, svili ali koži. Ne uporabljajte ga na površinsko obdelanih ali premazanih površinah - npr. na lesu, kovini itn.

Super močna sestava je najboljša med izdelki Vanish, saj je tako močna, da določene madeže odstrani že v 30 sekundah. 

Kliknite tukaj, če želite več informacija o Vanish Goldu.

1

V 4 l tople vode (maks. 40 C) dajte 1 merico sredstva in pustite perilo v vodi. Barvno perilo: Pustite, da se vsaj 1 uro namaka. Belo perilo: Pustite, da se maksimalno 6 ur namaka.

2

V predalček pralnega stroja detergentu dodajte 1 merico (v primeru trdovratnih, posušenih madežev) / 1/2 merice (v primeru navadnih madežev) Vanish Golda.

3

Perilo operite po običajnem postopku.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI

Naš najboljši namig za odstranjevanje madežev je: ne drgnite in ne brišite madeža, ko je še vlažen, saj ga boste tako razmazali. Preden se lotite čiščenja, naj se blato posuši.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV BLATA IN PRSTI - PRIROČNI
NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Blato naj se povsem posuši; ne poskušajte obrisati blata. Madež boste samo raznesli na večji del oblačila. Ko je blato posušeno, del z madežem poskusite stresti ali posesati, da odstranite posušene grudice blata. Nato izperite pod vodo.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže rdečega vina, pa tudi madeže krvi in jedilnega olja.