ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČOKOLADE

Madeži čokolade ... ali sploh obstaja kdo, ki se z njimi še nikoli ni boril? Madeži čokolade so eni izmed najpogostejših madežev na naših oblačilih. Seveda imamo vsi radi čokolado, vendar pa sovražimo madeže, ki jih lahko povzroči! Vendar če imate doma Vanish Oxi Action, ni razloga za preplah, saj pomaga odstraniti madeže čokolade z oblačil. Za boljše rezultate preprosto upoštevajte spodnja navodila.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE ČOKOLADE

Če se želite znebiti madežev čokolade, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

čokolada

KAKO ODSTRANITI MADEŽE ČOKOLADE

Če se želite znebiti madežev čokolade, priporočamo uporabo praška Vanish Oxi Action:

1

VANISH OXI ACTION PRAŠEK

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

1

V 4 litrih tople vode (največ 40 ℃) raztopite 1 merico praška Vanish Oxi Action.

2

Barvna oblačila namakajte 1 uro (največ), bela pa do 6 ur (največ).

3

Operite po običajnem postopku z vašim detergentom in dodajte še eno merico praška Vanish Oxi Action.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČOKOLADE

Če madeža čokolade ne očistimo z detergentom, lahko pusti mastno sled; preden posušite umazano oblačilo, se prepričajte, da takšnega mastnega madeža ni, sicer ga bo kasneje zelo težko odstraniti.

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČOKOLADE - PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Čim več čokolade odstranite s pomočjo noža ali žlice, pri tem pa pazite, da madeža ne razmažete. Na območje madeža čokolade nežno vtrite nekaj mila in popivnajte z vlažno krpo, da madež razkrojite. Izperite s čisto vodo, nato pa s čisto krpo ali prtičkom z območja madeža popivnajte čim več tekočine

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže iz preprog in tudi madeže rdečega vina, jedilnega olja ali znoja.

ZAKAJ SO MADEŽI ČOKOLADE TAKO POGOSTI?

Madeži čokolade so pogosti zato, ker se čokolada topi pri nizkih temperaturah, poleg tega pa vsebuje kakavovo maslo in suhe snovi mleka, ki povzročajo madeže.