ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČAJA

Madeži čaja vsak dan mnogim pokvarijo zasluženi odmor. Ko ravno uživate v okusni vroči pijači, se kar naenkrat pojavi rjav madež na vaši majici, preprogi ali kavču. Nočemo, da ljudje po vsej državi zavržejo svoja oblačila zaradi madežev čaja; če imate pri roki Vanish Oxi Action, ste lahko prepričani, da se jih boste z lahkoto znebili.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE ČAJA

Če se želite znebiti madežev čaja, priporočamo uporabo tekočine Vanish Oxi Action:

Čaj

KAKO ODSTRANITI MADEŽE ČAJA

Če se želite znebiti madežev čaja, priporočamo uporabo tekočine Vanish Oxi Action:

1

VANISH OXI ACTION TEKOČINA

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

1

Za nanašanje tekočine neposredno na madež uporabite novo posodico za tekočine Oxi Action.

2

S spodnjim delom posodice nežno zdrgnite madež.

3

Tekočino na madežu pustite 10 minut (največ).

4

Posodico s 100 mililitri postavite v pralni stroj in operite z detergentom po običajnem postopku.

Niste našli rešitve, ki ste jo iskali?

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČAJA

Naš najboljši namig za odstranjevanje madežev čaja je, da ne pustite, da se madež posuši! Če se čiščenja madeža čaja ne lotite takoj, ga bo kasneje težje odstraniti. Svetujemo vam, da madeža ne drgnete; tako ga boste le še bolj razmazali in bo videti še slabše. Madeža ne drgnite, temveč ga popivnajte!

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ČAJA - PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Vzemite čisto in vlažno papirnato brisačko ali krpo ter z njo popivnajte madež čaja ali kave, da odstranite čim več tekočine. Sledite zgornjim navodilom za uporabo Vanisha.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže krvi, pripomore pa tudi k ohranjanju čistih oblačil. Vanish Oxi Action lahko odstrani tudi madeže čokolade ali Coca Cole.