stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TELESNIH TEKOČIN

Madeži telesnih tekočin lahko predstavljajo težavo, predvsem za tiste z dojenčki/otroki in za tiste, ki nosijo svetla oblačila, na katerih po delovnem dnevu v pisarni pogosto ostane umazan ovratnik. Te madeža lahko očistite po spodnjih navodilih z izdelki Vanish Oxi Action.

KAKO ODSTRANITI MADEŽE TELESNIH IZLOČKOV

Če se želite znebiti madežev telesnih izločkov, priporočamo uporabo pršila Vanish Oxi Action ali tekočine Vanish Oxi Action:

Rešitev 1 Rešitev 1
Rešitev 2 Rešitev 2
Vanish Oxi Action Pršilo za obdelavo madežev pred pranjem

Pršilo nanesite neposredno na območje z madežem, počakajte največ 5 minut in operite.

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

 

Vanish Oxi Action Tekočina

Nanesite tekočino neposredno na madež, počakajte 5 minut in operite kot običajno, pri tem pa dodajte merico tekočine Vanish Oxi Action.
Namakanje je priporočljivo za trdovratne in zasušene madeže. V 4 litre tople vode (največ 40 ℃) dodajte eno merico (100 ml) tekočine Vanish Oxi Action in nato namočite umazano oblačilo. Barvna oblačila namakajte največ 1 uro, bela pa največ 6 ur. Operite po običajnem postopku ali temeljito izperite.

Pomembno: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Ne uporabljajte na volni, svili ali usnju. Ne uporabljajte za obdelane ali prevlečene površine - na primer les, kovine itd.

 

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

expand
NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TELESNIH
IZLOČKOV

Pri večini madežev na osnovi proteinov, kot so telesni izločki, je pomembno, da na madež nanesemo mrzlo vodo. Vročina lahko dejansko spremeni kemijsko strukturo madeža proteina, zaradi česar ga je težje odstraniti. Preprosto pomečkajte in namočite umazano oblačilo v mrzli vodi.

expand
ODSTRANJEVANJE MADEŽEV TELESNIH IZLOČKOV -
PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.

Za začetno čiščenje oblačilo z madežem operite pod mrzlo vodo. Ko kupite Vanish, upoštevajte zgornja navodila, da popolnoma odstranite madež. 

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže kave, pa tudi madeže ličil, rdečega vina ali jedilnega olja.