stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ZNOJA

Madeži znoja ... bolj kot delate, več je možnosti, da se pojavijo! Pogosto je težko ugotoviti, ali je madež povzročilo potenje ali pa je posledica uporabljenega deodoranta. Vanish Oxi Action pomaga pri odstranjevanju obeh, zato vam ne bo treba nikoli več skrbeti zaradi madežev znoja na oblačilih.

KAKO ODSTRANITI RUMENE MADEŽE ZNOJA

Če se želite znebiti madežev znoja, priporočamo uporabo tekočine Vanish Oxi Action:

Rešitev 1 Rešitev 1
Vanish Oxi Action Gold gel

Predhodno čiščenje:

  1. S pomočjo merice tekočine Vanish Oxi Action Gold tekočino nanesite neposredno na madež.
  2. Po potrebi z dnom merice rahlo drgnite madež.
  3. Tekočino (največ) 10 minut pustite na madežu.
  4. V merico dajte 60 ml tekočine in jo dajte v pralni stroj, obleke operite po običajnem postopku.

Pomembno: Vedno spoštujte navodila na embalaži Vanish. Ne uporabljate ga na oblačilih, ki se čistijo suho. Ne nanašajte ga na kovinske dele oblačil (npr. gumbe, zadrge).

Kliknite tukaj, če želite več informacij o Vanish Goldu.

 

Za več nasvetov, kliknite spodaj:

expand
NAMIGI ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ZNOJA

Preden si po nanašanju deodoranta oblečete srajco, počakajte 30 sekund; tako se bo deodorant posušil, kar bo zmanjšalo možnosti za nastanek madeža.

expand
ODSTRANJEVANJE MADEŽEV ZNOJA - PRIROČNI NAMIGI

Če izdelka za odstranjevanje madežev Vanish nimate pri roki, ne skrbite. Kljub temu imamo za vas nekaj priročnih namigov za odstranjevanje madežev. Vanish vam bo pomagal odstraniti tudi že zasušene madeže.
Oblačilo čim prej eno uro namakajte v topli vodi. Operite po običajnem postopku (preverite navodila za pranje) in pri tem vašemu običajnemu detergentu dodajte 100 ml tekočine Vanish.

Drugi uporabni namigi za odstranjevanje madežev

Vanish pomaga odstraniti madeže čaja, pa tudi madeže ličil, madeže na preprogah ter madeže trave na oblačilih ali preprogah.

expand
ZAKAJ NASTANEJO MADEŽI ZNOJA?

Madeži znoja pod pazduhami nastanejo takrat, ko se antiperspirantne sestavine zmešajo z naravnimi solmi v znoju. Mnogi deodoranti vsebujejo aluminijeve sestavine, ki zmanjšujejo vlažnost. Ta aluminij je krivec za nabiranje umazanije in rumene madeže na blagu. Takšni madeži se ne bodo pojavili kar naenkrat, temveč bodo običajno nastali takrat, ko boste oblačilo nosili dlje časa.