Vanish za preproge in oblazinjeno pohištvo

Vanish ponuja izbor izdelkov za preproge in oblazinjeno pohištvo, ki poskrbijo za to, da vaše preproge niso samo brez madežev, temveč tudi ostanejo čiste!

VANISH POWERPOWDER - IZJEMNO GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROG

Čistilo za večje dele preprog Vanish Powerpowder je naš revolucionarni novi izdelek za čiščenje in osvežitev vaše preproge. Vlažni prašek pomaga odstraniti trdovratno, zažrto umazanijo, neprijetne vonjave in prah globoko v preprogi. Embalaža je bila ustvarjena posebej za lažjo uporabo na večjih površinah v vašem domu. Učinek hitrega sušenja praška pomeni, da so vaše preproge suhe v samo 20 minutah, dišava pa poskrbi za odličen vonj!

Kako odstraniti madeže z izdelkom Vanish Powerpowder - izjemno globinsko čiščenje preprog

Kako uporabljati čistilo za večje dele preprog Vanish Powerpowder:

  • Priprava: Pred uporabo posesajte preprogo.
  • Pred uporabo dobro pretresite vsebino vrečke, da maksimirate pokritost izdelka. Obrnite vrečko in povlecite, da v celoti odstranite oba tesnilna trakova s spodnjega dela.
  • Držite vrečko za ročaj in potresite, da raztresete prašek. Vlaženje z vodo ni potrebno.
  • S pomočjo ščetke vtrite Vanish Powerpowder.
  • Pustite, da Vanish Powerpowder učinkuje, dokler ni preproga popolnoma suha (pribl. 20 minut). Med sušenjem in sesanjem naj bo prostor dobro prezračen. Po preprogi je še vedno mogoče hoditi.
  • Temeljito posesajte posušeni prašek. Redno menjajte vrečke v sesalcu.
  • Po uporabi previdno zvijte vrečko proti nalepki, nežno dvignite nalepko in jo povlecite čez vrečko, da jo zatesnite.
  • Včasih bodo po končanem sesanju morda vidne manjše lise. Ostanki madežev vežejo prašek nase. Priporočamo, da ostanke odstranite z mehko ščetko in nato posesate. V nobenem primeru ne uporabljajte vode.

Namigi za odstranjevanje madežev

Tu je nekaj priročnih nasvetov za odstranjevanje madežev na preprogah; obstojnost barve vedno preverite tako, da preizkusite izdelek na skritem delu preproge. Nato počakajte, da se ta del popolnoma posuši. Če se je barva preproge spremenila, tega izdelka za preostanek preproge ne uporabljajte. Ne uporabljajte na materialih, ki niso primerni za mokro čiščenje ali imajo oznako za kemično čiščenje.

Ali Vanish odstrani druge trdovratne madeže?

Vanish pomaga odstraniti tako madeže in umazanijo na preprogah kot tudi madeže kečapa in trave.